Перфектният подарък за нови родители

Как да подготвите перфектния подарък за нови родители?

Първо, трябва да вземете кутия - може да е красива, ако така желаете, но е важно да може да се използва повторно на по-късен етап. Една средно голяма пластмасова кутия с капак винаги е добър вариант. След като я изберете, напълнете я с бебешки аксесоари от първа необходимост:

Bepanthen Унгвент против подсичане
  • Пелени и кърпички за новородено – те се използват изключително много и винаги е добра идея да имаме повече от тях.
  • Крем Bepanthen® Унгвент- независимо дали бебето е подсечено или не, винаги е добре да използвате крем като защитна мярка. Bepanthen® предпазва от причините за получаване на обрив от пелени и е чудесен за използване като част от рутината преди лягане. През нощта, когато пелената се използва за най-дълго, често може да доведе до излагане на бебешката кожа на урина и екскременти, така че е чудесно предварително да защитите кожата на Вашето бебе.
  • Термометър - можете да изберете между класически или дигитален, разнообразието от форми и цветове е голямо.
  • Чорапи - Бебетата са може би най-добрите виновници за синдрома на загубените чорапи. Знаете как сушилнята яде чорапите ви нали?? Е, бебетата ги губят още по-бързо, така че няколко пакета чорапи винаги са добре дошли. Знаете ли, че дори могат да се направят букети от бебешки чорапи?!
  • Дрехи – на всяка цена включете хубаво облекло за бебето, но не забравяйте, че бебешките копчета са врагът на всеки родител (особено тези, които се закопчават отзад), а тик-так копченцата са много по-лесни за ситуации на бързо преобличане.
  • Памучни пелени – Колкото и пелени да имате, никога няма да ви стигнат. Добър вариант са тези с по-голям размер, които може да се използват при кърмене, повиване и за почти всичко!
  • Шише за хранене – дори и при изцяло кърмените бебета, едно шише никога не е излишно, най-малкото може да се ползва за вода.
  • Храна - Не, това не е за бебето, а за новите родители. Или им направете лазаня, която могат просто да хвърлят във фурната, или включете някакъв подаръчен ваучер в кутията, за да могат да се насладят на лесна и вкусна храна за дома.
  • Спомени – Всички обичаме бебешки снимки, така че една рамка за снимки, албум или кутия винаги е нещо, което новите родители ще използват с удоволствие.

Всеки подарък, който получаваме като родители, се оценява независимо дали го показваме през първите няколко седмици, лишени от сън. Неопитните родители са точно това… неопитни и недоспали, заради безсънни нощи покрай бебето и е много вероятно да забравят едно или две неща. Но вашият практичен подарък за родители на новородени определено ще бъде високо оценен в 2 часа сутринта. О ... и не забравяйте картичка и бутилка вино!

Image

Ако желаете да докладвате нежелана лекарствена реакция или оплакване от качеството на продукта, моля свържете се с Вашият лекар или фармацевт, с Изпълнителната Агенция по Лекарствата или използвайте линка отдолу: https://www.bayer.com/bg/bg/pharmacovigilance