Кожата на бебето

Крачета на новородено, които се лющят

Кожата на бебето

Нищо не може да се сравни с мекотата на кожата на бебето и ние знаем, че ще искате да запазите тази мекота възможно най-дълго. Кожата на бебето естествено е по-чувствителна, в сравнение с тази на възрастните и може лесно да се изсуши, да се възпали, да започне да се лющи и т.н. Ето защо Bepanthen® е тук, за да Ви помогне в грижата за Вашето скъпоценно дете.

Научете повече

Мъж слага памперс на плачещо бебе

Научете повече за подсичането

Ние знаем, че няма нищо по-ценно от децата и затова посветихме 50 години в грижа за тяхната нежна и деликатна кожа. От самото начало!

Научете повече

Бебе, което е лапнало пръстите на ръката си

Може ли поникването на зъби да доведе до подсичане?

Поникването на зъбки често започва на възраст около шест месеца и може да е предизвикателство за родителите и бебето.  През този период Вашето бебе може да изглежда „кисело“ или раздразнително, с много, но незначителни симптоми, които често се приписват на този период.

Научете повече

Щастливо и усмихнато семейство

Съвети за мама

Вижте няколко съвета, които ще Ви улеснят в грижата за кожата през първите месеци заедно с Вашето бебе. Bepanthen® може да помогне и в грижата за Вашата кожа.Сменяйте често пелените, за да ограничите възможния контакт на чувствителната бебешка кожа с урината и фекалиите.

Научете повече

Ако желаете да докладвате нежелана лекарствена реакция или оплакване от качеството на продукта, моля свържете се с Вашият лекар или фармацевт, с Изпълнителната Агенция по Лекарствата или използвайте линка отдолу: https://www.bayer.com/bg/bg/pharmacovigilance