Запознайте се с кожата си

Въпреки че често я приемаме за даденост, нашата кожа ни свързва със света. Така че, когато нещо не е съвсем наред, то наистина може да повлияе на живота ни. Повече от 70 години Bepanthen® специализира в кожата и разработването на решения, които помагат на Вашата кожа да разгърне своя собствен потенциал, да бъде предпазена и ѝ помага да се излекува отвътре. Bepanthen® поддържа Вашата кожа здрава и свързана с това, което има значение за Вас. Нашата кожа – най-големият орган на тялото – е невероятно нещо. Защитавайки ни от външния свят, тя също така ни свързва с хората и нещата, които обичаме. Тук можете да научите повече за кожата си и някои общи кожни състояния.

Нанасяне на крем върху ръцете

Структурата на Вашата кожа

Ние няма да сме това, което представляваме, без нашата кожа. Тя ни защитава от външния свят, поддържа телесната ни температура, образува важния витамин D и ни помага да контактуваме с хората, които обичаме. Но също така тя е чувствителна и се нуждае от нашата грижа и внимание, за да остане здрава.

Научете повече

Image

Ако желаете да докладвате нежелана лекарствена реакция или оплакване от качеството на продукта, моля свържете се с Вашият лекар или фармацевт, с Изпълнителната Агенция по Лекарствата или използвайте линка отдолу: https://www.bayer.com/bg/bg/pharmacovigilance