Bашата кожа

Нанасяне на крем върху ръцете

Bашата кожа

Въпреки че често я приемаме за даденост, нашата кожа ни свързва със света. Така че, когато нещо не е съвсем наред, то наистина може да повлияе на живота ни.

Научете повече

Семейство, което си играе заедно на плажа

Структурата на Вашата кожа

Ние няма да сме това, което представляваме, без нашата кожа. Тя ни защитава от външния свят, поддържа телесната ни температура, образува важния витамин D и ни помага да контактуваме с хората, които обичаме.

Научете повече

Жена нанася крем върху сухите си ръце

Кожни раздразнения

Раздразнението на кожата е най-честият кожен проблем при възрастните. Това се наблюдава, когато кожата има продължителен контакт и реагира неблагоприятно на химикали, материи и неблагоприятни метеорологични условия.

Научете повече

Жена мие ръцете си

Суха кожа

Всеки ден нашата кожа се грижи за нас, да ни предпазва от стресовото въздействие на заобикалящия свят. Но понякога в резултат на вредните въздействия на околната среда лесно може да се изсуши, да се напука и да загрубее.

Научете повече

Жена маже бебе против подсичане, а друга жена се усмихва на бебето

Суха кожа при бебета

Сухата кожа при бебетата често не е свързана с проблем, но може да предизвика дискомфорт. Важно е бебето да не разчесва сухата кожа.

Научете повече

Жена маже с крем лицето на момиченце на плажа

Суха кожа при децата

Сухата кожа при децата често не представлява проблем, но може да предизвика сериозен дискомфорт. Сухите зони създават и неприятно чувство при допир.

Научете повече

Жена маже с крем лицето на момиченце на плажа

Суха кожа през зимата

Зимните преживявания винаги са незабравими: зимните празници, кънки на лед и вкусна чаша горещ шоколад след дълга разходка в снега. Но мнозина може да трябва да полагат допълнителна грижа за кожата си през зимата. 

Научете повече

Жена се гледа в огледалото и докосва лицето си

Суха кожа на лицето

Сухата кожа на лицето не е опасна, но може да причини неприятно усещане. Сухите участъци по кожата създават неприятно усещане, освен това не са и естетични. 

Научете повече

Напукана пета

Суха кожа на краката и стъпалата

Със сигурност се питате защо тези сухи зони са се появили точно по краката и стъпалата.
Когато роговият слой на кожата е в добро състояние, т.е. има добро ниво на хидратация, тя може да ни осигури оптимална защита. 
 

Научете повече

Майка и дъщеря в съблекалня след плуване

Суха кожа след плуване? Съвети!

Плуването в басейн може да дехидратира кожата на Вашето дете. Това се дължи на съдържанието на хлор във водата, който уврежда естествените мазнини в човешкото тяло. 

Научете повече

Ако желаете да докладвате нежелана лекарствена реакция или оплакване от качеството на продукта, моля свържете се с Вашият лекар или фармацевт, с Изпълнителната Агенция по Лекарствата или използвайте линка отдолу: https://www.bayer.com/bg/bg/pharmacovigilance